Lunchbuffe
MÅNDAG
Kalvsfärsbiffar med gräddsås och pressgurka
Prinskorv med potatismos Dillstekt strömming med potatismos och morotssallad Panerad schnitzel med stekt potatis dessert
Tisdag
Raggmunk med fläsk och lingonsylt chili con carne med ris
Fiskgratäng med spenat och fetaost
Grekisk kycklingspett med tzatziki dessert
Onsdag
Flankstek med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Pepparrotskött med kokt potatis helstekt kassler med svampsås Panerad flundrafilé med kokt potatis
dessert
Torsdag
köttfärslimpa med fetaost oliver och soltorkade tomater Panerad rödspätta med dansk remouladsåsugns stekt kycklingklubba med rotfrukter
dessert
Fredag
Flygande jakob med ris
Helstekt fläskfilé med champinjoner i gorgonzolasås Ugnsbakad lax med citronsås
Fredagsdessert